Friday, 22 June 2012

Gadis Merah Jambu

Assalamualaikum 

sebenarnya tak tahu nak mulakan macam mana.adakah menulis di blog seperti menulis sebuah karangan yang memerlukan kata-kata pendahuluan,isi dan penutup atau kesimpulan?
memang dah lama lama lama lama sangat nak cuba berblogging,dan akhirnya tercapai jugak,walaupun baru nak cuba berjinak jinak.Dengan itu saya Cha  nama pandek pemilik sah kepada Gadis Merah Jambu ingin merasmikan membukaan BLOG Gadis Merah Jambu. yeaaa...yeae..boom bomm..bunyi bunga apa la kononnya 
harap-harap kepada yang sudah berpengalaman ingin memberi tunjuk ajar dan segala teguran..ayat skema

 gambar pertama untuk entry yang pertama :)

♥ budak bertudung merah jambu 
*__*


p/s: jangan lupa folo twitter skali nanti kte bertweet bersama-sama :)

5 comments:

  1. hehe..okey tu macam ni entry..kita dulu skema macam biodata 1st entry..haha..ni 1st entry saya http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/all-about-me.html skema kan:P

    ReplyDelete
  2. mule2 mmg kekok skt..
    lme2 nnt ok la..
    anything nk tau,saya bole share..
    wlwpun saya bukan pandai mana pun.huhu :D
    kita same2 belajar.. :)

    ReplyDelete
  3. tak pe2..saya pun mula-mula pun sama juga macam ni.Dulu saya lagilah teruk asyik guna short form je tapi makin lama dah makin oke.anyway,good luck dalam dunia blog ni.kalau nak tanya apa-apa insyallah saya tolong,walaupun saya ni pun tak berapa pandai.^^

    ReplyDelete
  4. selamat datang ke dunia blogspot... hahahha... abg pink melawat jap... ziarah adik pink... ahakz...

    ReplyDelete
  5. hai kite rase bertuah pulak bila dapat comment dekat entry awk
    yang first ni..welcome to blogging world yg best ni
    kalau nak tanya pape jenguk2 la ke blog kite..
    btw blog ni cute sangat..

    meramonst.blogspot.com

    ReplyDelete